En ny måde at kommunikere forskning på

I foråret 2017 udgav KL, FOA og VPT resultaterne af et forskningsprojekt om rehabilitering på ældreområdet. Aagaard Medier hjalp med at formidle resultaterne af forskningen på en utraditionel måde. Ud over at resultaterne udkom som en rapport, så lavede vi en klassisk studieproduktion, som blev send live på youtube, som et webinar den 15. maj 2017.

Webinaret ligger efter udsendelsen tilgængelig på nettet og er blevet klippet op i mindre dele, så interesserede kan se netop den del, der er relevant for dem.

Undervejs kunne seerne stille spørgsmål til de to deltagende forskere. Vi oplevede stor interesse for udsendelsen. Efterfølgende har nogle af seerne haft følgende kommentarer.

Super dialog I opnåede og stort engagement fra brugerne – vi har ikke erfaringer med, at seerne hænger på så længe og har den spørgelyst, der blev udvist – godt gået.

 Fed måde at gøre det på. Især for os der ikke lige er i nærheden af KBH. Der må meget gerne komme mange flere webinarer!

 Jeg er underviser på en SOSU skole. I fik i jeres webseminar virkelig fremført, hvor vigtige sosumedarbejderne er i det rehabiliterende arbejde.  Jeg har tænkt mig at bruge webseminariet i min undervisning.

Vi har efterfølgende besluttet i afdelingen, at skulle se webinaret samlet som afsæt for drøftelse af vores praksis.

 

 

Most Recent Projects
Kontakt Mig

Send mig en mail